Emirates predstavio nove sadržaje za animiranje djece

Mnoga putovanja trenutno su obustavljena, a „školarci“ diljem svijeta nastavu prate online putem. Uz to, praznici polako, ali sigurno kucaju na vrata stoga je Emirates za najmlađe putnike osmislio i predstavio zanimljiv i uzbudljiv sadržaj dostupan na stranici www.emirates.com
Emirates, najveća međunarodna zrakoplovna kompanija ponosi se titulom „family friendly“ pa je tako na svojoj službenoj internetskoj stranici predstavila poseban sadržaj kojem je cilj zabavljanje najmlađih uzrasta tijekom ljetnih praznika dok sve više destinacija unutar njihove globalne mreže ne postane dostupno.

Emiratesova poznata kolekcija plišanih igračaka Fly With Me doživjela je svoje online izdanje pa su tako životinje koje inače putuju s djecom na svakom letu odsad dostupne digitalnim putem. Šarene puzzle, priče i aktivnosti djeca mogu doživjeti u pratnji već poznatih prijateljskih lica, a sve iz udobnosti vlastitog doma. Desetljeća pružanja zabave malenim putnicima za vrijeme leta Emiratesu je osiguralo bogato iskustvo u kvalitetnom animiranju najmlađih uzrasta.

Roditelji i djeca mogu preuzeti i isprintati bojanku Fly with Me Animals od 16 stranica kako bi se upoznali sa životinjama među kojima su lav Lewis, panda Peek U, pingvin Ernie, slonica Savannah, medvjed Brett, raža Mia i aligator ChaoChao. Časopis Fly with me Animals s aktivnostima za djecu također je dostupan za preuzimanje, a svaki je broj ispunjen zagonetkama i igrama koje učenje čine zabavnim. Plišane igračke iz kolekcije Fly with me Animals dostupne su putem službene Emiratesove online trgovine.

Emirates svojim putnicima nudi da se povežu s obitelji i prijateljima kreiranjem i slanjem posebnih razglednica koje se lako mogu preuzeti sa službene mrežne stranice. Na stranici su dostupni i foto-okviri s omiljenim likovima koji se također mogu isprintati kod kuće te u njih smjestiti fotografije najdražih uspomena s putovanja. Uz to, djeca mogu naučiti ispeći ukusnu poslasticu uz pomoć jednostavnog recepta za popularni kruh od banana ili krenuti u avanturu sa životinjama uz kolekciju crtića.

Navedene aktivnosti pokrenute su ususret ljetnim praznicima i savršena su prilika da kod najmlađih potaknu kreativnost te im pomognu da učenje kod kuće bude zabavnije. Prošle je godine Emirates osigurao 4,4 milijuna dječjih igračaka i torbi te 3,7 milijuna časopisa iz kolekcije Fly with me i setova bojica potvrđujući svoju poziciju zrakoplovne kompanije koja je mnogima prvi izbor pri planiranju obiteljskih putovanja.