Za nježnu depilaciju

Depilator Rowenta EP5640 Silence Soft  uklanja efikasno dlačice. Novi sustav bez buke čini sada depilaciju i do 4 puta tišom * zahvaljujući hermetički zatvorenom dvostrukom tijelu koje učinkovito smanjuje buku.

Patentirana tehnologija mikro kontakta osigurava 100%-tni kontakt s kožom ultra preciznim pincetama. U perivoj i odvojivoj glavi nalaze se 24 precizne pincete za efikasno uklanjanje dlačica. Moguće je podesiti dvije različite brzine rada. Depilator je opremljen i s posebnom lampicom koja zajedno sa svim nabrojenim detaljima u najkraćem roku i na najlakši način omogućava savršenu depilaciju. Rezultati depilacije traju do 4 tjedna.

Dodatne karakteristike uključuju piling za nježnu depilaciju, nastavak za brijanje za osjetljiva područja kao i nastavke za pazuh i bikini zonu, a koji su nastavci svi odvojivi i perivi te omogućavaju poboljšanu higijenu i lako čišćenje.

Depilator Rowenta EP5640 je dostupan u svim centrima Pevex ili u njihovom web shopu na linku: https://pevex.hr/depilator-rowenta-ep5640do-250259.html

Cijena mu je 409,00kn.