Novo izdanje omiljenog sladolednog kralja

King još od davnih dana biraju svi oni koji su u vječnoj potrazi za novim, posebnim i neodoljivim kombinacijama okusa, a od sada je ovaj najpoznatiji „Kralj užitka“ dostupan u još jednom, svojem do sad najraskošnijem izdanju – King čašicama.

King čašice stvorene su kako bi svim ljubiteljima sladoleda i vrhunskih užitaka omogućile mali „bijeg“ od hektične svakodnevice i obveza te ih potaknule na pozitivan stav u životu i podsjetile da se uz malo dobre volje stvari u trenu mogu okrenuti na bolje.

Nove King čašice krase samo vrhunski sastojci i premium kvaliteta te se upravo u njima skriva najkremastiji King sladoled kojeg ste mogli zamisliti, a koji je obogaćen najfinijim sastojcima I komadićima koji dodatno naglašavaju njegov kraljevski status. Dodatno, dobra je vijest što King čašice na tržište dolaze u čak četiri neodoljiva okusa od kojih će vas osvojiti baš svaki.

Prepustite se fantastičnim sladolednim okusima primamljive čokolade obogaćene nougat preljevom i komadićima brownieja, nježne vanilije s karameliziranim komadićima pecan oraha, pistacije s preljevom i komadićima prave pistacije te karamele s preljevom od karamele i komadićima keksa.

Upravo King čašice predstavljaju savršenu poslasticu u različitim stresnim situacijama te su idealan izbor za trenutak u danu koji odvojimo samo za sebe. Trenutak kada želimo uzeti kratki predah od užurbane svakodnevnice ili nam je potrebnan val dobrog raspoloženja u obliku ukusnog sladolednog deserta.

Stoga vas pozivamo da isprobate nove okuse King čašica i barem na trenutak – okrenete na desert.

Uživajte u novim King čašicama!