Nove izvedbe Geberit tipki za aktiviranje

Trend usmjeren individualizaciji također sa sobom donosi sve veće zahtjeve za dizajnerskim opcijama u kupaonici koje su, što je moguće raznovrsnije. Često se radi o nijansama koje moraju biti savršeno usklađene. Tipke za aktiviranje ispiranja u novom, modernom ruhu mogu napraviti malu, ali značajnu promjenu u Vašoj kupaonici.

Novi materijali: Gumbi za ispiranje u mjedenom, crvenom zlatu ili crnom kromu daju tipki za aktiviranje posebno elegantan izgled.
Od 1. travnja na raspolaganju je nova ponuda visokokvalitetnih materijala za popularnu tipku Geberit Sigma50 i nedavno predstavljenu Geberit Sigma21, što znači obilje mogućnosti za kombiniranje izgleda tipke za aktiviranje.

Pravi ton
Tipka za aktiviranje dobiva svoj nepogrešiv izgled izborom zakrivljenih gumba za ispiranje (na Sigma50) ili karakterističnih okruglih prstenova (Sigma21). Popularne metalne boje, crveno zlato, mjedi i crni krom, novi su dodaci koji se savršeno uklapaju u niz kupaonskih okruženja. Sve tri boje obložene su staklokeramičkim slojem koji štiti površine od oštećenja.

Od prirodnih do industrijskih
Pokrovna ploča tipki dostupna je u verziji u betonu, kamenu škriljevcu i orahu. Ne morate biti ljubitelj shabby chica za odabir verzije u betonu – svijetlo siva nijansa savršeno odgovara raznim zidovima i pločicama. Isto se odnosi na prirodne materijale „Mustang Slate“ (kamen brazilski škriljac) i orah, čije jedinstvene šare – svaka pokrovna ploča je jedinstvena – izgledaju hrapavo, odnosno zemljano i toplo.
Usput, jeste li znali da se naše tipke za aktiviranje mogu kombinirati i s Geberit DuoFresh modulom za uklanjanje neugodnih mirisa iz WC školjke? To osigurava svježinu u kupaonici u svakom trenutku, uz to imate mogućnost ugradnje noćnog svjetla za orijentaciju ispod tipke te umetka za ubacivanje stikova za dezinfekciju.