Četiri savjeta za čistu kupaonicu

Iako su elegantan dizajn i pametne funkcije važni u kupaonici, čistoća je još važnija za korisnika. Uz samo nekoliko trikova zajamčena je čista kupaonica.

Opušteno, ali temeljito: Čišćenje kupaonice može biti težak posao. Međutim, potrebno je samo nekoliko savjeta da biste se riješili prljavštine bez puno muke.

Lako dostupno
Držanje kupaonskog pribora u kutijama znači da se mogu lako ukloniti na jednu stranu, a površine su slobodne za brzo i jednostavno čišćenje. Još bolja ideja su praktične kutije za organiziranje koje u svom punom potencijalu koriste prostor unutar kupaonskog namještaja.

Lako pražnjenje
Pri čišćenju četke za WC školjku, ne zaboravite i na stalak na kojem stoji. Voda koja ondje stoji može brzo dovesti do neugodnih mirisa. Osigurajte da stalak bude što jednostavnijeg izgleda tako da ga možete lako i pouzdano isprazniti.

Temeljito ispiranje
Tehnologija Rimfree® oslobađa od neugodnog čišćenja i potrebe za korištenjem skupih, zastarjelih specijalnih sredstava za čišćenje. Rimfree® WC školjke je znatno lakše čistiti jer nemaju unutarnji rub iza kojeg se mogu nakupiti nečistoće i kamenac te uzrokovati neugodne mirise.

Redovno čišćenje je ključ
Prljavština, klice i ostalo mogu se nakupiti brzo, posebno na površinama oko WC školjke i umivaonika. To može rezultirati neugodnim mirisima. Stoga, čistite kupaonske površine kada god uhvatite vremena.