Uređaj za okomito glačanje

Zašto birati između glačala, generatora pare i uređaja za osvježavanje vaših odjevnih predmeta kada sve možete imati u jednom? Tefal IXEO Power All-in-One uređaj za okomito glačanje kombinira tehnologiju visokog pritiska pare i ultimativnu snagu pare s ugrađenom daskom s 3 položaja za iznimne rezultate koji pomažu da vaša odjeća izgleda besprijekorno u tren oka.

Glačajte jutarnju košulju dva puta brže uz inovativnu tehnologiju zahvaljujući snažnoj pari koja je spremna za rad u roku samo 70 sekundi uz performanse koje odgovaraju generatoru pare.

Patentirana Smart bord – ploča ima mogućnost podešavanja u tri pozicije i omogućuje vodoravno glačanje, okomito parenje te novi položaj na ugodnih 30°. Uz sve to Smart Bord možete podesiti na visinu koja vam najviše odgovara. Veličina Smart bord-a je savršena za sve vrste odjeće.

Snaga Tefal IXEO Power All-in-One uređaja je 2170W što odgovara snazi uobičajenog generatora pare*. Uređaj stvara tlak pare od 5,8 bara i ima kontinuirani ispust pare od 90 g u minuti. Iznimno snažan udar pare od čak 200 g u minuti omogućuje glačanje i tvrdokornih nabora na odjeći.

Glava za glačanje teži samo pola težine tradicionalnog glačala na paru ** što ga čini super lakim za upravljanje. Podnica ima precizni vrh kojim se može jednostavno prolaziti glačalom između gumbiju. Uređaj je jako jednostavan za rukovanje i nema kompliciranih kontrola. Tri jednostavne postavke osiguravaju optimalnu ravnotežu pare i temperature podnice za izvanredne rezultate vašeg glačanja ***.

Tefal IXEO Power može se koristiti za glačanje ili osvježavanje i drugih tekstilnih proizvoda osim odjevnih predmeta. Tako na primjer može se parom samo osvježiti ili pak izglačati zavjese ili posteljinu i drugo.

Spremnik za vodu ima kapacitet od 1.1L i odvojiv je što punjenje čini jednostavnim. Odstranjivanje kamenca je zaslugom sistema za ispiranje izuzetno jednostavno. Potrebno je samo uliti vodu i protresti.

*U usporedbi s Tefal Effectis GV67 i Tefal Fasteo SV60 u g / min ** U usporedbi s Tefal FV50 *** za tkanine koje se smiju glačati