Želite postati instruktor? Isprobajte &Ballet!

Andrea Solomun, poznata vlasnica plesno rekreativnog centra Andrea’s Room, organizira osposobljavanje za &Ballet instruktora stupanj A koje će se održati u Zagrebu prema sljedećim terminima:

• 1. dio – 16. / 17.11.2019.
• 2. dio – 23. / 24.11.2019.
• 3. dio – 7. / 8.12.2019.

Osim savladavanja teoretskog i praktičnog dijela &Balleta, program uključuje i anatomiju &Balleta te psihološku dinamiku rada s grupom (interpersonalni odnosi instruktora s polaznicima i grupom u cjelini, psihološki aspekti pristupa polaznicima, izgradnja i održavanje autoriteta specifičnog za instruktora i dr.). Po završetku stručne prakse, za stjecanje licence, polaznici polažu ispit.

Nastao na temelju niza godina iskustva, & Ballet uspješni je program kojim se koriste stotine polaznika. Interes za njega progresivno raste iz godine u godinu na svjetskoj razini. Jedinstveni je spoj baleta i fitnesa, kreativnih kardio-vježbi, vježbi snage, koordinacije, fleksibilnosti i motoričkih zadataka. Osigurava uravnotežen razvoj i učvršćivanje cjelokupne muskulature, postizanje gibljivosti s uključenom kardio-komponentom kako bi se razvila opća fizička spremnost i kondicija. Podoban je za sve dobne skupine – naša najstarija polaznica u dobi je od 72 godine. Rezultati su vidljivi u najkraćem mogućem vremenu. Progresivan je i namijenjen svima koji vole balet, ples, fitnes ili jednostavno žele biti u formi.

& Ballet poseban je po tome što je prilagodljiv svakom polazniku i njegovim mogućnostima – osigurava individualni pristup prema inicijalnim mogućnostima. Ispravlja fizičke disbalanse koji su posljedica ozljeda, fizičkih problema ili jednostavno modernog načina života. Upoznaje polaznike s učincima vježbi i pomaže im u svakodnevnom životu izvan studija. Nudi zdravstveno usmjereno vježbanje kako bi se ostvarili ciljevi rehabilitacije. Stečena licenca vrijedi godinu dana, nakon čega ju je potrebno produžiti.

Informacije vezane uz cijene i pristupanje edukaciji pronađite ovdje.