Najljepši Božićni sajam vas očekuje u Möbel Landu

Polako nam stiže predblagdansko raspoloženje, a s njim i bezbroj veselih i zabavnih pitanja od kojih je jedno on najčešćih – kako ćemo ove godine ukrasiti naš dom?
Početak svake blagdanske priče poznat je od prije – sve započinje adventskim vijencem i ukrasom za vrata, a nastavlja se kićenjem interijera i eksterijera, te božićnog drvca.
Bilo da imate veliki ili mali životni prostor, uz dobar odabir lampica, kuglica i božićnog drvca svaki se može lijepo urediti.

Nema ništa ljepše od pomno dekoriranog životnog prostora u kojem se može osjetiti duh blagdana uz personalizirani dodir u obliku detalja koji svaki dom čine veselijim i posebnijim.
Kako bi Božić oživio u svakom kutku vašeg doma, dekorativne elemente ovih blagdana postavite u sve prostorije svoga doma.

Sveukupnoj atmosferi uvelike će doprinijeti svijeće s mirisom vanilije, naranče i cimeta, te dekoracije u obliku svjetlucavih zvijezda, pahuljica, staklenih zvona, anđela i božićnih motiva.

Ovih blagdana Möbel Land u vaše domove donosi ukrase nizozemskog proizvođača Kaemingk koji će svojom bogatom paletom proizvoda svaki dom učiniti još ljepšim i toplijim mjestom.

Najposebniji ukrasi na najljepšem Božićnom sajmu sniženi su za čak 25%, a mogu se naći ekskluzivno u Möbel Land poslovnici Westgate Shopping City i Shopping centar Pevec – Kukuljanovo.