ALMAfashion kolekcija za hladnije vrijeme

Moda je igra, a mi smo ti koji smišljaju pravila- rekla je stilistica Alma Premerl Zoko predstavljajući Lolitu – kolekciju za hladnije vrijeme svog modnog brenda ALMAfashion. I ovog puta fokus je na tijelu, u svoj svojoj (ne)savršenosti, ali i u spretnosti da se s dobrim spojevima i krojevima prekriju nedostatci i naglase aduti.

Kolekciju za hladnije vrijeme čine hlače ravnih nogavica u kombinaciji s asimetričnim tunikama, tople jakne i kardigani, koketne dnevne haljine raskošnih volana, drske dnevne suknje, puno umjetne kože, tila i mekanih vunenih ogrtača. Za Lolitu Alma koristi mahom prirodne tkanine koje naglašavaju ugodnost nošenja, ali i popularnu A formu u koja skriva obline ili otkriva siluetu. I u ovoj se sezoni pojavljuju multifunkcionalni komadi koji se nose na barem dva načina, dvobojni predmeti koji su prilagođeni za nošenje u dnevnim i večernjim prigodama po čemu je ovaj brend poznat od svoje prve kolekcije.

Volim funkcionalnost u svakom trenu, posebno kad je odjeća u pitanju. Dobar odjevni predmet podiže samopouzdanje, vraća osmjeh na lice, pruža sigurnost. Kako nema više i ovisno o vremenskim uvjetima treba biti prilagođen i hladnijem proljeću i toploj sredini jeseni. I dalje razvijam baznih 19 krojeva s kojima je počela priča o mojem modnom brendu koji su prilagođeni različitim oblicima građe. U dizajnu pazim da su krojevi prilagođeni tijelu, tako svaka ‘jabučica’ mojom tunikom lako prekrije donji trbuh, a kruškica sakrije bokove… Alma fashion je uvijek svjež i drugačiji, ali i svevremenski. Ono što ste kupili u prošlim sezonama moderno je i ove, a novi komadi služe kako biste stilski samo nadogradili ono što već imate u ormaru“ – rekla je Alma.

Kampanja za hladnije vrijeme snimljena je na Zrinjevcu, a u glavnim ulogama su se našle dvije glumice – Mada Peršić i Mirta Zečević koje svojim oblicima građe tijela, ali i osobnostima utjelovljuju ALMAfashion Lolita ženu. Ona je uspješna i samosvjesna, lijepa i stvarna, nesputana i moderna, jednostavna i posebna u svakom svom koraku.
Kako bi naglasila moć domaće proizvodnje, Alma je u kampanju uključila još dva Hrvatska brenda- Borovo s kolekcijom Be Queen te prekrasne Jadran čarape.

Gdje kupiti: ALMA fashion dostupan je u Rijeci (Pupa), Slavonskom brodu (Showroom), Roses designer outletu (Fashion and Art), Ljubljani (Hruška, Jabolko…), Kutini…, a od jučer i na novom prodajnom mjestu u Zagrebu, trgovini Jadran čarape (Vlaška 27).