Skechers slavi 20. godišnjicu tenisica skechers energy

Davne 1999. tada rastući brend obuće Skechers svijetu je predstavio tenisice Skechers Energy. S potplatom koji je bio jedinstven na tržištu, tenisice Skechers Energy brzo su postale prepoznatljivi stil ovog brenda, kako za muškarce tako i za žene, a do danas ih je prodano više od 100 milijuna pari. A sada kada je trend obuće s debelim potplatom ponovno in, tenisice Skechers Energy vraćaju se kako bi proslavile 20 godina od kada su pokrenule cijeli taj trend.

Na rođendanskom partyju održanom u Kaptol Boutique Cinema zabavljale su se zagrebače IT djevojke Mia i Nika Matić, missica Katarina Mamić, Sara Spinčić, Paula Puškaš, Luna Valas, Ema Luketin te influencerica Maša Zibar i bivša Olimpijka Nika Fleiss

Poznati brend obuće obilježit će ovu povijesnu godišnjicu tenisica Skechers Energy s tri stila u ograničenom izdanju koji podsjećaju na Skechersovu promidžbenu kampanju „It’s the S” iz vremena kada su se prodavale izvorne tenisice Energy. Ta tri stila čine sami početak povratka tenisica Skechers Energy pa će se tako tijekom godine predstavljati proširena kolekcija s novim bojama.

Kada se osvrnemo i razmislimo o tisućama različitih stilova koje smo predstavili od osnutka tvrtke Skechers prije 27 godina, tenisice Skechers Energyzbilja se ističu kao stil koji je pomogao definirati naš brend točno u trenutku kada smo se počeli značajno razvijati”, izjavio je Michael Greenberg, glavni direktor tvrtke Skechers. „Uz pomoć Britney Spears kao glavne predstavnice tenisica Skechers Energy te su tenisice postale naš prvi svjetski poznati stil koji je pomogao podići svijest o brendu Skechers u cijelom svijetu. Oduševljeni smo time što je dizajn tenisica s kojim je Skechers počeo sada ponovno hit kada je pitanju moda obuće, a sve to uzrokuje ogromno uzbuđenje u vezi naše nove kolekcije Skechers D’Lites. Ova je godišnjica savršena prilika za ponovno uvođenje starih i novih obožavatelja brenda Skechers stilu kojim je sve počelo.”

Nakon što je prije dva desetljeća uvela stil tenisica s debelim potplatom tenisicama Skechers Energy za muškarce i žene, ali i tenisicama Skechers Stamina za muškarce, stil se razvio, a tvrtka je 2007. predstavila tenisice Skechers D’Lites – lakšu verziju izvornog stila. Iako je ta kolekcija uvijek imala svoju odanu skupinu potrošača, tijekom zadnje dvije godine povećala se prodaja diljem Azije, nakon što smo u regionalni marketing uključili glazbene izvođače K-Popa. Tvrtka je ponovno predstavila još lakšu verziju tenisica Skechers D’Lites 2017. povodom desetogodišnje obljetnice tih tenisica, a nedavno je po prvi puta predstavila suvremeniju kolekciju Skechers D’Lites 3.0 s još debljim potplatom. Sljedeća stvar u planu je povratak tenisica Skechers Stamina – sada i za žene.

Tenisice originalnog stila Skechers Energy 2250 i slavljeničkog ograničenog izdanja posebnih boja dostupne su u maloprodajnim trgovinama Skechers, web mjestu www.skechers.com i kod određenih maloprodajnih partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim globalnim tržištima.