Za one koji znaju stanovati pametno

Napokon smo umrežili pametnu kuću od stropa do podruma, to jest – garaže.

Posljednja generacija motora za garažna vrata tvrtke Hörmann standardno je opremljena najnovijom Bluetooth tehnologijom za upravljanje putem mobilnih uređaja.

Za početak biti će potrebno putem Internet poslužitelja preuzeti besplatnu aplikaciju kojom se može upravljati vratima, pod nazivom BlueSecur App. Posebno razvijena za potrebe Hörmann grupacije ova će aplikacija omogućiti jednom glavnom korisniku besplatno upravljanje vratima, a dodatni se virtualni daljinski ključevi mogu nadoplatiti unutar same aplikacije. Osmišljeno kao potencijalna potpuna zamjena za nepraktične daljinske upravljače koji se mogu zagubiti ili potrošiti od korištenja, odabirom manjeg ili većeg paketa virtualnih daljinskih upravljača za pametne telefone članova vaše obitelji imate mogućnost znatno uštedjeti.

Vrlo jednostavno korištenje započeti ćemo skeniranjem QR koda koji se isporučuje s novim Hörmann motorima. Aplikacija omogućava individualno podešavanje za svakog pojedinog korisnika, pa tako možete pojedinim korisnicima ograničiti pristup u određeno doba dana ili potpuno onemogućiti ako se za to ukaže potreba. Novi su motori opremljeni futurističkim dizajnom kućišta koje ih ističe nad konkurencijom, svijetlo sivo izrađeno od aluminija za luksuzni SupraMatic, te tamno sivo od plastike za klasični pogon ProMatic.

Bluetooth motori će biti premijerno predstavljeni na sajmu Ambienta na zagrebačkom Velesajmu, u trajanju od 9.-13.10.2019.