Odsad glačajte brzo i jednostavno bez podešavanja temperature

Ako ste se ikad pitali može li glačanje velikih količina rublja biti brzo, jednostavno i bez podešavanja temperature, odgovor je jednostavan, uz Philips parnu postaju PerfectCare Elite Plus, najbržu i najsnažniju parnu postaju na svijetu , glačanje nije problem. Za sve kojima glačanje velikih količina rublja predstavlja pravi izazov, ovo je uređaj uz kojeg će znatno uštedjeti na slobodnom vremenu. Svi znaju da glačanje velikih količina rublja, pogotovo ako živite u velikoj obitelji, zahtijeva puno vremena. Zbog različitih vrsta tkanina morate voditi računa na kojoj temperaturi glačate, a hlađenje i zagrijavanje glačala također oduzima vrijeme. Ako pritom glačate osjetljive bluze ili košulje, glačanje postaje prava noćna mora.
No, Philips ima rješenje za probleme s glačanjem. Možete jednostavno i brzo glačati i uštedjeti vrijeme za druženje s obitelji ili prijateljima.

Parna postaja Philips PerfectCare Elite Plus garantira glačanje bez brige o progorijevanju, bez namještanja temperature i s automatskim ispuštanjem pare. Toliko jednostavno da čak i oni, koji se nikad nisu usudili glačati, mogu postati prave zvijezde jer će njihova odjeća odsad biti besprijekorna.
Uz najnapredniji senzor pokreta na tržištu, para se otpušta po potrebi tako da ne morate gubiti vrijeme na mijenjanje programa na glačalu. Nova parna postaja ima pametni senzor DynamiQ koji precizno prati vaše pokrete dok glačate te automatski otpušta idealnu količinu pare kad je to potrebno. Bez obzira koji materijal glačate, ova parna postaja automatski određuje i ispušta idealnu količinu pare što garantira besprijekorno jednostavno glačanje i savršene rezultate.

Za sve one koji se brinu kad je u pitanju glačanje osjetljivih tkanina poput svile i drugih osjetljivih materijala, nema više zabrinutosti. Philipsova vrhunska tehnologija OptimalTEMP onemogućuje progorijevanje. Glačajte sve, od trapera do svile, bez prilagođavanja temperature jer je samo jedna postavka dovoljna za svu vašu odjeću.

Dodatne značajke uključuju stopalo za glačanje T-ionicGlide, otporno na ogrebotine za ravnomjernu distribuciju pare i brže glačanje, lagano glačalo koje omogućuje jednostavno glačanje parom u okomitom položaju te filtere i postolje koji služe za prigušivanje buke.

Philips PerfectCare Elite Plus ima sve što je potrebno u današnjem užurbanom načinu života jer omogućuje savršeno jednostavno glačanje, besprijekornu odjeću, a kad je glačalo u mirovanju automatski se zaustavlja proizvodnja pare i ne trebate brinuti o progorijevanju.

Vaša odjeća odsad uistinu može biti savršeno izglačana, a uz najsnažniju i najbržu parnu postaju na svijetu1 uštedjet ćete dragocjeno slobodno vrijeme.

Više informacija potražite na linku Philips PerfectCare Elite Plus.